Stihl Grasmaaier RM/443.1T

538,99

STIHL-GAZONMAAIER-RM/443.1TOp zoek naar een betrouwbare grasmaaier die zorgt voor een perfect gazon? Ontdek de Stihl Grasmaaier RM/443.1T! Met zijn krachtige motor en duurzaamheid levert deze grasmaaier uitstekende prestaties. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je moeiteloos je gazon maaien. De RM/443.1T heeft een verstelbare maaihoogte, waardoor je het gras op de gewenste lengte kunt maaien. Bovendien is deze grasmaaier uitgerust met handige functies zoals een opvangbak voor het verzamelen van het gemaaide gras. Met de Stihl Grasmaaier RM/443.1T kun je efficiënt en nauwkeurig maaien, zelfs op oneffen terrein. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en koop de Stihl Grasmaaier RM/443.1T voor een prachtig gazon dat je trots zal maken.

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare grasmaaier om je gazon moeiteloos te onderhouden? De Stihl Grasmaaier RM/443.1T is precies wat je nodig hebt. Met zijn geavanceerde functies en duurzaamheid biedt deze grasmaaier talloze voordelen voor elke tuinliefhebber.

De RM/443.1T is uitgerust met een krachtige motor die moeiteloos door zwaarder gras snijdt, waardoor je gazon er altijd perfect uitziet. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je comfortabel en nauwkeurig maaien, zelfs op oneffen terrein. De verstelbare maaihoogte zorgt ervoor dat je het gras op de gewenste lengte kunt maaien, waardoor je volledige controle hebt over het uiterlijk van je gazon.

Een van de grootste voordelen van de Stihl Grasmaaier RM/443.1T is de opvangbak, waarmee je het gemaaide gras eenvoudig kunt verzamelen en opruimen. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt voor een opgeruimd gazon zonder achtergebleven maaisel. Bovendien is deze grasmaaier uitgerust met een robuust en duurzaam maaidek, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

De RM/443.1T is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. Het ergonomische handvat zorgt voor een stevige grip en maakt het manoeuvreren van de grasmaaier eenvoudig, zelfs in lastige hoeken van de tuin. Daarnaast is deze grasmaaier uitgerust met een handige start-stopknop, waardoor je snel en gemakkelijk kunt beginnen met maaien.

Als je op zoek bent naar een grasmaaier die zowel krachtig als betrouwbaar is, is de Stihl Grasmaaier RM/443.1T een uitstekende keuze. Met zijn duurzame constructie en geavanceerde functies kun je vertrouwen op een perfect gemaaid gazon, seizoen na seizoen.

Wat is de prijs van de Stihl Grasmaaier RM/443.1T?

De prijs van deze grasmaaier varieert afhankelijk van de winkel en eventuele promoties. Bij Paus Agroservice verkopen wij deze grasmaaier voor de prijs 538,99 inclusief btw.

Welke maaihoogte-instellingen heeft de Stihl Grasmaaier RM/443.1T?

Deze grasmaaier heeft verschillende maaihoogte-instellingen, meestal variërend van 25 mm tot 75 mm. Hierdoor kun je het gras op de gewenste lengte maaien, afhankelijk van de conditie van je gazon.

Welke voordelen biedt de Stihl Grasmaaier RM/443.1T voor tuinliefhebbers?

Deze grasmaaier biedt diverse voordelen, waaronder moeiteloos maaien van zwaarder gras, gebruiksvriendelijk ontwerp, gemakkelijke opvang van gemaaide gras, duurzaamheid en comfortabele bediening. Deze voordelen maken het maaien van het gazon een plezierige ervaring.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.